Supernature Depridix

Supernature Depridix

48 tabletter
kr 209,00
På lager
Depridix bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Supernature Depridix er et unikt, norskprodusert urtetilskudd som kombinerer tradisjonsrike nordiske urter med vitaminene B1, B2, B3, B6, B12 og mineralet sink. B-vitaminene bidrar til normal energiomsetning i tillegg til at B2, B3, B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Sink bidrar til normal kognitiv funksjon og til immunsystemets normale funksjon. Depridix inneholder også Q10. Depridix inneholder i tillegg urteekstrakter og blomsteressenser. Depridix er en av de opprinnelige urteproduktene fra Supernature, formulert av Supernatures gründer John Opsahl.

  • Immunforsvar
  • Kognitiv funksjon 
  • Reduserer tretthet og utmattelse 
  • Energiomsetning 
  • Hud og hår 

Depridix er formulert av Supernatures gründer John Opsahl. Som terapeut arbeidet han i mange år med kunder som blant annet slet med tretthet og utmattelse hvor han brukte urter, blomstermedisiner og kost som en del av behandlingen. Etter hvert fant han frem til den kombinasjonen som i dag er kjent som Depridix. Depridix har vært på markedet siden 2001, og blir anbefalt av terapeuter over hele landet. Depridix inneholder en rekke B-vitaminer som tiamin (B1), riboflavin (B2), Niacin (B3), B6, B12 og mineralet sink.

Disse næringsstoffene har en rekke gunstige funksjoner:

  • Energi: Riboflavin (B2), niacin (B3), B6 og B12 bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Nevesystem: Riboflavin (B2), niacin (B3), B6 og B12 bidrar til nervesystemets normale funksjon. 
  • Kognitiv funksjon:Sink bidrar til normal kognitiv funksjon. 
  • Immunforsvar: B6, B12 og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon. 
  • Hud, hår og negler: Sink bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler. 

Depridix brukes i kombinasjon med Nervidix ved behov, men da må den anbefalte døgndosen halveres til en tablett av hver.

Fortykningsmiddel (maltodekstrin, cellulose), inulin (F.O.S Heliantus tuberosus), jernurt (Verbena officinalis), russisk rot (Eleutherococcus senticosus), havrespire (Avena sativa), humle (Humulus lupulus), sitronmelisse (Melissae officinalis), rosmarin (Rosmarinus officinalis), isop (Hyssopus officinalis), nikotinamid, sinksitrat, blomsteressenser, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumstearat, silisiumdioksid), koenzym Q10, cyanokobalamin, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid.