Purasana SuperGreens Grass Mix ØKO

Purasana SuperGreens Grass Mix ØKO

200g
Spesialpris kr 289,52 Regular Price kr 329,00
På lager
En næringsrik blanding av bygggressjuice, hvetegressjuice, alfalfajuice, havregressjuice og kamutjuice.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Purasana gressmiks er en kombinasjon av grønne gressjuicepulvere. Byggressjuice, hvetegressjuice, alfaalfajuice, havregressjuice og kamutjuice. Kaldpresset for å skape en sunn blanding av essensielle næringsstoffer som er uunnværlige for en naturlig syre-base-balanse. Umiddelbart etter innhøstning kaldpresses skuddene, og saften omdannes til en ren og bærekraftig grønn kraft. Det bidrar til at alle de beste ingrediensene og fytonæringsstoffene bevares i gresset.

Purasana SuperGreens er en helt ny eksklusiv high-end serie med raw, økologisk, vegansk og kosher sertifiserte greens fra Purasana. Råvarene hentes fra de beste kildene som er å finne. I likhet med de øvrige Purasana produktene, gjøres Purasana SuperGreens gjenstand for kvalitetsanalyser både hos råvareleverandør og hos Purasana i Belgia. Disse nye supermatproduktene har mange anvendelsesområder, men felles for de alle, er at de kan brukes i smoothies.

Pulver fra byggressjuice* (Hordeum vulgare), hvetegressjuice* (Triticum aestivum), alfalfajuice* (Medicato sativa), kamutjuice* (Triticum turgidum) og havregressjuice* (Avena sativa) fra USA. * Økologisk dyrket.