A.Vogel Kelpasan

A.Vogel Kelpasan

200 tabletter
kr 185,00
På lager
Kelpasan er et naturlig tilskudd av jod, og støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Kelpasan er et naturlig tilskudd av jod, og støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og til skjoldbruskkjertelens normale funksjon. Kelpasan fra A. Vogel er standardisert. Støtter skjoldbruskkjertelens normale funksjon

  • Naturlig rik på jod 
  • Naturlige ingredienser 
  • Standardisert 
  • Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner 

Nyere forskning viser at mange gravide i Norge får i seg mindre jod via kosten enn hva som er anbefalt. Jod er særlig viktig for hjernens utvikling hos barn og mild jodmangel kan redusere barnet IQ og deres skoleprestasjoner. På verdensbasis er jodmangel den viktigste årsaken til hjerneskade som kan forebygges. Kelpansan(R) er naturlig rik på jod og kan derfor være bra for gravide.

Kelp, Mikrokrystallinsk cellulose, potetstivelse, maisstivelse, bomullsfrøolje. Hver tablett inneholder 50 ug jod Anbefales ikke ved overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene. Ikke til barn under 3 år. Skal ikke brukes av de med skjoldbruskkjerteldysfunksjon eller overfølsomhet for jod. Kelpansan er naturlig rik på jod og kan derfor være bra for gravide. Allergi informasjon: Anbefales ikke ved overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene. Ikke til barn under 3 år. Skal ikke brukes av de med skjoldbruskkjerteldysfunksjon eller overfølsomhet for jod.