Solaray Mangan

Solaray Mangan

120 kapsler
kr 160,00
På lager
Antioksidant som bidrar til dannelse av bindevev. Organisk bundet mangan med synergistiske, mineralrike urter.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Antioksidant som bidrar til dannelse av bindevev. Organisk bundet mangan med synergistiske, mineralrike urter.

  • Antioksidant 
  • Bidrar til dannelse av bindevev og skjelett 
  • Inneholder mangan bundet til aminosyren glycin og til den organiske syren sitronsyre. To ulike organiske mineralsalter sammensatt for å oppnå godt opptak og utnyttelse av mineralet 
  • Inneholder mineralrike urter 
  • Vegetabilsk

Mangan finner vi først og fremst i vev som er rikt på mitokondrier (cellenes energifakbrikker). Mangan har en funksjon i fett og karbohydratmetabolismen og bidrar til normal energiomsetning.

Det er også høy konsentrasjon av mangan i benvev og mineralet bidrar til utviklingen av normalt bindevev og skjelett. Mangan fungerer også som en antioksidant da det inngår i SOD (superoksiddismutaseenzymsystemet) og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Anbefalt dosering: 1 kapsel daglig med mat eller vann

1 kapsel inneholder: Mangan 5 mg (250 % av RI) i en base av urter *RI = Referanseinntak Ingredienser: Naturriskonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium), fargestoff (rødbetfarge), persilleblad (Petroselinum crispum), manganglycinat, mangansitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer).