Solaray Kalium

Solaray Kalium

100 kapsler
kr 176,00
På lager
Viktig for væskebalansen i kroppen. Organisk bundet kalium med synergistiske, mineralrike urter for optimalt opptak og virkning.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Viktig for væskebalansen i kroppen. Organisk bundet kalium med synergistiske, mineralrike urter for optimalt opptak og virkning.

  • Viktig for væskebalansen i kroppen 
  • Viktig elektrolytt som bidrar til syre-basebalansen i kroppen 
  • Inneholder kalium bundet til de organiske syrene glukonsyre og sitronsyre for optimalt opptak og utnyttelse av mineralet 
  • Inneholder de mineralrike urtene persille, kamille og grønn engelsk karse 
  • Vegetabilsk

Kalium er en av de viktigste elektrolyttene. Kalium er et basisk mineral og har derfor stor betydning for syrebasebalansen i kroppen. Kalium er sammen med natrium med på å regulere væskebalansen i kroppens celler. Tilskudd av kalium kan derfor være nyttig ved væsketap under trening eller i perioder med løs mage. Et moderne kosthold inneholder også ofte for lite kalium i forhold til natrium (koksalt).

Anbefalt dosering: 2 kapsler daglig med mat eller vann.

2 kapsler inneholder: Kalium 200 mg i en base av urter. Ingredienser: Kaliumglukonat, kaliumsitrat, fortykningsmiddel (cellulosepulver), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), persilleblad (Petroselinum crispum), kamilleblomst (Matricaria chamomilla), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium).