Solaray Jern

Solaray Jern

100 kapsler
kr 176,00
På lager
Organisk bundet jern med synergistiske, mineralrike urter for optimalt opptak og virkning.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Organisk bundet jern med synergistiske, mineralrike urter for optimalt opptak og virkning.

  • Inneholder jern bundet til aminosyren glycin og til de organiske syrene fumarsyre og sitronsyre for optimalt opptak og utnyttelse av mineralet
  • Inneholder synergistiske, mineralrike urter
  • VegetabilskJern har mange viktige funksjoner i kroppen. 

Det er et viktig mineral for normal utvikling av hemoglobin, myoglobin og røde blodlegemer samt for oksygentransporten fra lungene og ut til alle kroppens celler. 
Jern inngår i flere enzymer og deltar i en rekke kjemiske prosesser i energiproduksjonen og stoffskiftet. I tillegg har jern en viktig funksjon når det gjelder å styrke allmenntilstanden og motstandskraften. Jern anbefales spesielt for gravide og ammende. Det er en fordel å ta jern sammen med vitamin C da dette bidrar til å øke opptaket av mineralet. Man bør ikke ta jern sammen med melk eller andre kalsiumkilder, heller ikke med kaffe eller te, da dette forringer opptaket.

Anbefalt dosering: 1 kapsel daglig med mat eller vann.

1 kapsel inneholder: Jern 20 mg i en base av urter. Ingredienser: Nesleblad (Urtica dioica), persilleblad (Petroselinum crispum), naturriskonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), jernglycinat, jernfumarat, jernsitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer).