Solaray GPH Olivenblad

Solaray GPH Olivenblad

60 kapsler
kr 352,00
Utsolgt
Styrker immunforsvaret, godt for sirkulasjonen og lett blodtrykksenkende.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Styrker immunforsvaret, godt for sirkulasjonen og lett blodtrykksenkende. Garantert mengde aktive stoffer. Styrker immunforsvaret.

  • Kan være bra ved forkjølelsessymptomer 
  • Kan virke lett blodtrykksenkende 
  • Anbefales sammen med gode tarmbakterier 
  • Vegetabilsk 
  • GPH betyr garantert mengde aktive stoffer 
  • Green Screened™ 

De gamle egypterne omtalte oliventreet som livets tre og var de første som begynte å anvende olivenblad. I områdene rundt Middelhavet er olivenblad blitt brukt som lett smertestillende og for å styrke immunforsvaret. På 1960-tallet isolerte et forskerteam en aktiv substans fra olivenblad, et bittersstoff som ble kalt oleuropein. Olivenbladekstrakt har vist seg å være et effektivt middel for å styrke immunforsvaret. I tillegg er olivenbladekstrakt godt for sirkulasjonen og har en lett blodtrykksenkende effekt. Green Screened™ merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.

Anbefalt dosering: 1-4 kapsler daglig med mat eller vann.

1 kapsel inneholder: 250 mg Olivenblad (Olea europaea) ekstrakt med garantert innhold av 22% (55 mg) oleuropein, 85 mg sitronmelisse (Melissa officinalis). Ingredienser: GPH Olivenbladekstrakt, sitronmelisse, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, vegetabilskt magnesiumsalt av fettsyrer).