Sambucol Original 120ml

Sambucol Original 120ml

120ml
kr 229,00
På lager
Sambucol Original er et naturprodukt fremstilt av svarthyll, som kan styrke immunforsvaret og hjelpe ved forkjølelsesymptomer.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Sambucol Original er et naturprodukt fremstilt av svarthyll (Sambucus nigra L.). Kan styrke immunforsvaret og hjelpe ved forkjølelsesymptomer.

Flere års forskning resulterte i en ekstrakt av svarte hyllebær: AntiVirin®. Denne ekstrakten har en unik formulering og utvinningsprosess som bevarer bærenes naturlig forekommende helsemessige fordeler.

  • Flere studier fulgte, både in-vitro og etterhvert også flere kliniske studier med dobbelt blinde placebokontrollerte grupper.
  • Sambucol inneholder AntiVirin som er en standardisert svarthyllekstrakt.
  • Sambucol innholder vitamin C som kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler og støtte immunsystemet. Sambucol viste i en klinisk studie at forkjølelsessymptomer ble redusert med fire dager.

Anbefalt døgndose: Voksne: 2 ts (10 ml) 3 ganger daglig. Barn 3-12 år: 1 ts (5 ml) 3 ganger daglig.

Merk: Sambucol bør ikke inntas på tom mage eller sammen med melkeprodukter. Sambucol inneholder glukosesirup og bør derfor ikke brukes av diabetikere. For gravide og ammende kun i samråd med lege. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og sunn livsstil.

Glukosesirup, svarthyllbærjuice (Sambucus nigra), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).