Purasana Vegan Protein Pea, Goji & Vanilla ØKO

Purasana Vegan Protein Pea, Goji & Vanilla ØKO

400g
kr 298,00
På lager
Et økologisk erteproteinpulver av topp kvalitet, med smak av gojibær og vanilje.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Purasana Erteproteinpulver er et økologisk og plantebasert proteinpulver er av topp kvalitet og med et høyt innhold av proteiner. Det er et basedannende protein, med en naturlig smak og en lett og myk konsistens. Passer perfect for veganere og vegetarianere, sportsutøvere, mennesker med allergier, eller enhver som ønsker å øke proteininntaket. Purasana erteprotein hjelper til å forebygge tap av muskelmasse, samt bidrar til å bevare mobilitet hos de eldre. En glimrende kilde til essensielle aminosyrer og svært lett fordøyelig. En perfekt kompanjong til en sunn livsstil!

Purasana erteprotein er smaksatt med goji og vanilje, samt kokosblomstsukker og baobab. Bland 1 ½ full måleskje (30-34g) av erteprotein i en blender eller shaker, med 300-350ml fruktjuice, melk, ris-, mandel-, spelt-, eller havremelk. Rist i 15 sekunder og drikk. Erteprotein kan brukes i smoothie, supper, frokostbladinger eller i bakst.

Erteproteinpulver*, gojipulver*, babobab*, bananpulver*, kokosblomstsukker*, naturlig aroma av vanilje, himalaya salt. * = Sertifisert Økologisk