Om supervital.no

Det er nok en stor sannsynlighet for at du allerede kjenner til flere av våre produkter. 

Du har kanskje barn, hvor Weleda kremene har vært en fast følgesvenn i stellebagen, og hvor du har tenkt ”den kremen pleier virkelig en sår liten stump”. Eller kanskje du har vært innom en helsekostbutikk og kjøpt vitaminer for å få litt ekstra energi og i ettertid tenkt at ”det var fint å bli kvitt forkjølelsen”. Du kan også ha kost deg med en varm kopp te en høstkveld, og tenkt ”den teen var supergod”. 

Det er Vitalkost AS som står bak supervital.no. På vårt lager i Vestfold finner du hundrevis av naturlige produkter innen kosttilskudd, naturlig hudpleie og økologiske matvarer. Alt fra supergode sjokolader, nøtter, te og barnemat til naturlige vitaminer og deilige hudkremer. I vårt sortiment finner du naturlige produkter fra alle verdenshjørner for deg som er opptatt av gode råvarer og hva du tilfører kroppen. 

Hver dag blir pallevis med varer sendt fra Vitalkost og ut til helsekostbutikker, terapeuter, sykehus, parfymerier, cafèer og delikatesseforretninger over hele Norge. De mest etterspurte og populære godbitene finner du også her i supervital.no. Vi ønsker å gi deg et naturlig vareutvalg, trygghet og masse gode tilbud når du handler hos oss. 

Vitalkost markedsfører ledende produkter innen kosttilskudd, naturlig hudpleie og økologiske matvarer. Våre røtter går helt tilbake til 1976, og siden da har vi satset på naturlige produkter med naturlig og god råvare. I dag er Vitalkost en velrennomert leverandør og en stor aktør innen helsekost, både nasjonalt og internasjonalt. Vitalkost utvikler egne merkevarer i tillegg til å markedsføre store internasjonale merkevarer.

Her finner du oss

Vitalkost AS
Org.Nr 961 937 434
Wirgenesvei 11
3157 Barkåker
Norway

E-post: post@supervital.no

Telefon: (+47) 33 00 38 15