Natto K2

Natto K2

30 kapsler
kr 289,00
På lager
Natto K2 – Bidrar til å vedlikeholde en normal benstruktur.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Natto K2 – Bidrar til å vedlikeholde en normal benstruktur. Vitamin K har betydning for normal blodlevring, og at det bidrar til å opprettholde normal benbygning. Vitamin K er et fettløselig vitamin som finnes i to former: K1 og K2. Vitamin K1 (phylloquinone) finnes i grønne bladgrønnsaker som brokkoli, grønnkål og spinat, mens vitamin K2 (menaquinone) blant annet finnesi ost, eggeplomme og fermentert mat f.eks. som i den japanske matretten natto som består av fermenterte soyabønner. Kosttilskuddet Natto K2 inneholder foruten vitamin K2 også nattlysolje, isoflavoner og nattoekstrakt.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

Forsiktig: Bruk av Vitamin K sammen med blodfortynnende medisin bør gjøres i samråd med lege.

Oppbevaring: Oppbevares utilgjengelig for barn.

Kapsel (gelatin (svin), fuktighetsbevarende midler (glyserin), farge (karamell)), nattlysolje, menaquinon-7 olje (vitamin K2, soyaolje), soya isoflavoner, nattoextrakt (soya gjæret med Bacillus subtilis natto), fortykningsmidler (bivoks, mono - og diglycerider av fettsyrer), antioksydant (d-alfa-tokoferol).