BioCare Mixed Ascorbates C-Vitamin Pulver

BioCare Mixed Ascorbates C-Vitamin Pulver

250g
kr 418,00
Utsolgt
Vitamin C tilskudd som styrker immunforsvar og bindevev. Sammensatt for bedre opptak, tilgjengelighet og lengre virketid av vitamin C.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Vitamin C tilskudd som styrker immunforsvar og bindevev. Sammensatt for bedre opptak, tilgjengelighet og lengre virketid av vitamin C.

  • Vitamin C og naturlige bioflavonoider og karotenoider for et sterkere immunforsvar
  • Vitamin C for oppbygging og vedlikehold av kroppens bindevev
  • Vitamin C bidrar til et bedre opptak av jern
  • Blandede mineralaskorbater for bedre opptak, lengre virketid og tilgjengelighet av C-vitamin
  • Nøytralisert (”buffered”) og lettoppløselig for skånsomt opptak
  • Et velsmakende C-vitamin med frukt- og bærkonsentrater i pulverform

Vitamin C er vannløselig og lagres bare i liten grad i kroppen. Derfor er det viktig at kroppen hver dag blir tilført dette viktige vitaminet. Vitamin C er en viktig antioksidant for et effektivt immunforsvar og viktig i oppbygging og vedlikehold av blodkar, hud, tenner og skjelett som inngår i kroppens bindevev. Vitamin C bidrar også til et bedre opptak av jern i kroppen. BioCare Mixed Ascorbates er et velsmakende C-vitamin i pulverform som ligger i en base av ekstrakter fra aprikos, bjørnebær, blåbær og kirsebær. Ekstraktene gir naturlige bioflavonoider og karotenoider for kraftigere antioksidativ effekt. Skånsom for magen.

Anbefalt dosering: 1 måleskje (1g) daglig. Blandes i vann eller juice. Det anbefales daglig inntak av C-vitamin, spesielt i vinterhalvåret.

1 måleskje (1g) inneholder: 200 mg vitamin C, 1 mg mangan Ingredienser: Fruktose, maltodekstrin, askorbinsyre, magnesiumaskorbat, aprikos (Prunus armeniaca) frukt, bjørnebær (Rubus fruticosus), blåbær (Vaccinium myrtillus), kaliumaskorbat, manganaskorbat, kalsiumaskorbat, sinkaskorbat, kirsebær (Prunus avium), surhetsregulerende middel (sitronsyre).