Mag-Ion+

Mag-Ion+

100ml
kr 179,00
På lager
Mag-Ion+ er et naturmiddel med et høyt innehold av magnesium i tillegg til en rekke andre sporstoffer, utvunnet fra en særdeles mineralrik ørkensjø i USA.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Mag-Ion+ er et unikt naturmiddel bestående av over 70 sporstoffer og en høy mengde av det viktige mineralet magnesium. I Mag-Ion+ er mineralene på ionebasis, dette vil si at mineralene ikke er bundet til andre stoffer, men fremstår i sin naturlige form, noe som igjen fører til at mineralene lettere trenger igjennom tarmveggen, for så å bli fordelt til cellene i kroppen.

Magnesium kan ha en gunstig effekt for deg som sliter med hodepine eller muskelkramper da magnesium har en muskelavslappende effekt. I tillegg er magnesium en glimrende følgesvenn for deg som trener mye eller har en stressende hverdag.

Den mineralrike væsken er utvunnet fra en ørkensjø i USA og gjennomgår en naturlig soltørkeprosess, som bidrar til at Mag-Ion+ blir høykonsentrert. Mag-Ion+ inneholder ingen giftige tungmetaller som bly, kadmium, kvikksølv eller aluminium.

Anbefalt daglig dose: 20 – 40 dråper i ¼ glass med vann eller saft inntil to ganger om dagen. Drikkes det med vann, kan det anbefales å tilsette noen dråper sitron for bedre smak, det anbefales også å drikke et glass juice etterpå. Det er viktig å prøve seg frem til riktig dose, da det kan variere fra person til person. Magnesium kan forårsake løs mage eller mageknip, juster i så tilfelle doseringen ned.

Konsentrert ørkensjøvann. Ionisk magnesium og 70 spormineraler. 99,9% av natrium er fjernet. 40 dråper inneholder: Magnesium 250 mg Bor 1,5 mg Litium 1,0 mg