Loving Earth Salted Caramel Chocolate ØKO

Loving Earth Salted Caramel Chocolate ØKO

80g
kr 65,00
Utsolgt
En nydelig sjokolade med noter av butterscotch og salt.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Denne suverent gode sjokoladen er laget ved å kombinere sertifisert økologisk og Fair Trade kakaosmør (35%) fra Peru med rå cashewnøtter, kokosnektar og en klype Pink Lake salt fra Western Victoria. En kombinasjon som gir en nydelig smak med noter av butterscotch og salt. Nyt med det samme!

  • Melkefri
  • Vegansk
  • Lav GI

Loving Earth lager økologisk, plantebasert og klima oppbyggende sjokolade! Sammen med Rainforest Foundation UK, jobber de direkte med Ashánika samfunnet i Peru som dyrker kakaoen som brukes i Loving Earth sin sjokolade. Dette gjøres både med respekt for kultur og miljø, og støtter oppom regenererende jordbruksmetoder som maksimerer verdien i skogen i det lange løp.

Loving Earth bruker miljøvennlig forpakning. Sjokoladeeskene er laget av resirkulerte fibre og de er trykket med plantebasert blekk. Den gjennomsiktige folien som ser ut som vanlig plast er 100% plantebasert og kan komposteres.

Kakaosmør (virgin)*, kokosnektar*, rå cashewnøtter* (19%), kokos* (19%), Pink lake salt (<1%), hasselnøtter*, mandler*. 36% min kakao.

* Sertifisert økologisk.

Inneholder nøtter.