Loving Earth Hazelnut Mylk Chocolate ØKO

Loving Earth Hazelnut Mylk Chocolate ØKO

80g
kr 65,00
Utsolgt
En nydelig kremet sjokolade med økologisk rå kakao og hasselnøtt.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Denne nydelige sjokoladen er laget av Amazonico Crillo, sertifisert økologisk rå kakao (46%) fra Satipo, Peru, kremet hasselnøtt og søtet med økologisk kokosnektar. En kombinasjon som gir en balansert smak med noter av hasselnøtt og tørket frukt. Nyt med det samme!

  • Melkefri
  • Vegansk
  • Lav GI

Loving Earth lager økologisk, plantebasert og klima oppbyggende sjokolade! Sammen med Rainforest Foundation UK, jobber de direkte med Ashánika samfunnet i Peru som dyrker kakaoen som brukes i Loving Earth sin sjokolade. Dette gjøres både med respekt for kultur og miljø, og støtter oppom regenererende jordbruksmetoder som maksimerer verdien i skogen i det lange løp.

Loving Earth bruker miljøvennlig forpakning. Sjokoladeeskene er laget av resirkulerte fibre og de er trykket med plantebasert blekk. Den gjennomsiktige folien som ser ut som vanlig plast er 100% plantebasert og kan komposteres.

Kakao* (42%) (virgin kakaosmør*, rå kakaobønner*), hasselnøttkrem* (30%), kokosnektar*, Pink lake salt, cashewnøtter*, mandler*. 42% min kakao.

* Sertifisert økologisk.

Inneholder nøtter.