Femarelle Rejuvenate 40+ 56 kpsl

Femarelle Rejuvenate 40+ 56 kpsl

56 kapsler
kr 365,00
Utsolgt
Femarelle® Rejuvenate kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Med Femarelle® Rejuvenate kan du oppleve:

  • Mer stabilt humør 
  • Bedre søvn 
  • Økte energinivåer 
  • Pms 

Femarelle® Rejuvenate er det produktet som best kan gi bedre livskvalitet hos kvinner i 40-årsalderen som har en eller flere av de typiske plagene for denne fasen av overgangsalderen: humørsvingninger, lite energi/tretthet og søvnforstyrrelser. Uregelmessig menstruasjon er et tegn på at hormonnivåene i kroppen endrer seg. Både lette og mer uttalte symptomer kan ha negativ innvirkning på ditt daglige liv.

Femarelle® Rejuvenate kan bidra til at du får en bedre livskvalitet. Kapslene har ingredienser som effektivt reduserer de plagene som følger av de hormonelle forandringene. Femarelle® Rejuvenate inneholder vitaminene riboflavin (B2) og biotin (B7) som kroppen trenger og som nærer hud og hår, er nødvendig for en god og energigivende fordøyelse, reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal psykisk funksjon*. I tillegg har dette produktet selvsagt substansen DT56a hentet fra økologisk dyrket, fermentert soya som alltid har vært nøkkelen til Femarelles veldokumenterte effekter.

Anbefalt dosering er to kapsler om dagen, en morgen og en kveld.

* Helsepåstandene vedrørende Femarelle®-produktene er basert på påstander for vitaminene B2, B7, B6 og D3 som er godkjente av EFSA.

Kvinner som er allergisk mot linfrø skal ikke bruke Femarelle Rejuvenate.

Ingredienser per døgndose - 2 kapsler: DT56a: Tørket og fermentert soyaekstrakt - 644 mg Linfrø: Tørket og støtt - 100 mg Vitamin B2 (riboflavin) - 2 mg Vitamin B7 (biotin) - 200 µg