Organic India Tulsi Masala Chai Tea ØKO

Organic India Tulsi Masala Chai Tea ØKO

18 poser
kr 69,00
På lager
En kraftig, varmende og styrkende Tulsi og Masala Chai blanding.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Prøv denne teen istedenfor kaffe når du trenger et energikick! Denne kan bli din daglige favorittdrikk når energien er nede, og allikevel gir den kun halvparten av koffeinet som i vanlig te eller kaffe. Drikk den gjerne med melk og noe søtt i.

Nytes: Kok opp vann. For å beholde plantenes fulle egenskaper, la vannet stå i noen sekunder til ca 80 grader. Legg i posen eller løsvektsil. Ta ut posen og uten å kryste den for å unngå garvestoffer før du drikker den.

ORGANIC INDIA er den første bedriften til å introdusere Tulsi til verden som en velsmakende te. I denne prosessen hjelper Organic India bøndene og deres familier på den indiske landsbygda til å få tilbake et verdig liv etter flere tiår med utnyttelse og ødeleggelse av jorda de eier av nasjonale og multinasjonale matprodusenter. Såkalt moderne landbruk med sine kunstige gjødslingsmetoder hadde resultert i utmagret, «død» jord og fortvilte, desperate og ekstremt fattige bønder da Organic India startet med tilbakeføringen til økologisk jordbruk. Titusener av åkre har gjenvunnet sin økologiske jordbruksstandard. På denne jorda dyrker bøndene Tulsi og mange flere økologiske urter, planter og matvarer. Bøndene får høyeste markedspris for sine produkter.

Tulsi 27%, Svart te 28%, Kanel, Ingefær, Kardemomme, Svart pepper, Nellik, Muskat.