Bio Life Vitamin D3 + K2

Bio Life Vitamin D3 + K2

90 kapsler
kr 256,00
Utsolgt
D-vitamin bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon. Vitamin D og K bidrar til vedlikehold av normal benstruktur.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Bio-Life Vitamin D₃ + K₂ er sammensatt med en liten dose K-vitamin for å kunne omsette den økte mengden kalsium i blodet man får ved å ta D-vitamin.

  • Naturlig vitamin D₃ 
  • Med K₂ for bedre utnyttelse av kalsium i ben 

Vitamin K2 hjelper til med å mineralisere benstrukturen med kalsium, slik at mineralet ikke blir værende i blodet (og potensielt kunne bidra til å forkalke feil deler av kroppen, som blodårene, hjernen og bløtvevet).

D-vitamin bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon. Vitamin D og K bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. Dette skjer bl.a. ved at Vitamin D bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, samt å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet. Vitamin D bidrar også til vedlikehold av tenner og normal funksjon i muskler, samt spiller en rolle i celledelingsprosessen.

Mangel på vitamin D kan gi for lavt innhold av kalsium i skjelettet, skjelettsmerter og svak muskulatur, økt risiko for benskjørhet og benbrudd, samt nedsatt immunforsvar. Mangel på vitamin K gir økt blødningstendens med dårlig/nedsatt blodkoagulering og dårligere mineralisering av benvev.

Innhold per anbefalt døgndose - 1 kapsel: Vitamin D - 20 µg Vitamin K - 25 µg Ingredienser Rispulver, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), menaquinon, kolekalsiferol.