Bio Life Sink

Bio Life Sink

100 kapsler
kr 199,00
Utsolgt
Sink er et nødvendig mineral for mange prosesser i kroppen, og er spesielt viktig for et sunt immunforsvar.

Gratis Frakt over 500kr

FORVENTET LEVERINGSTID 1-3 DAGER
KUNDESERVICE 33 00 38 15 (08-16)

Vi legger alltid med en gratis vareprøve i pakkene.

Bio-Life Sink inneholder 2 former av organisk bundet sink. Den ene er sink bundet til aminosyren metionin som gjør at kroppen gjenkjenner sinkforbindelsen som mat og tar det lettere opp. Den andre er sinksitrat – altså bundet til sitronsyre – som også gir et bedre opptak i forhold til uorganisk sink.

Sink inngår i mer enn 200 enzymprosesser som bl.a. er viktig for omsetning av næringsstoffer som karbohydrater, proteiner, fett og vitamin A. Fordi sink bidrar til normal proteinsyntese, er det viktig for vedlikehold av hud, hår, negler, muskler og benstruktur.

Sink opprettholder normal konsentrasjon av testosteron i blodet og har en rolle i fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar også til normal funksjon i immunsystemet, normal celledeling og DNA-syntese, samt antioksidantbeskyttelse av DNA, fett og proteiner. Sink er viktig for vedlikehold av normalt syn.

Innhold per anbefalt døgndose - 1 kapsel: Sink 25mg Ingredienser: Rispulver, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), sink 32 L-monometionin, sinksitrat.